ATSH/- Në tregun e këmbimit valutor vendas, të hënën monedhat e huaja forcuan pozitat në raport me lekun.
Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, dollari amerikan këmbehet me 109.97 lekë ose 0.35 lekë më shumë se një ditë më parë. Ndërsa euro u ngjit në kuotën e 124.15 lekëve, 0.04 lekë më shumë se në fundjavë.
Ndryshe nga paundi britanik që këmbehet sot me 0.92 lekë më shumë, franga  zvicerane u zhvlerësua me 0.24 lekë dhe këmbehet me 114.27 lekë. /j.p/
Monedha Kryesore Lekë për njësi të monedhës së huaj
Dollar Amerikan USD 109.97 +0.35
Euro EUR 124.15 +0.04
Poundi Britanik GBP 139.39 +0.92
Franga Zvicerane CHF 114.27 -0.24
Jeni Japonez (100) JPY 100.49 +0.15
Dollari Australian AUD 76.81 +0.34
Dollari Kanadez CAD 82.06 +0.76
Korona Suedeze SEK 11.95 +0.02
Korona Norvegjeze NOK 11.86 +0.09
Korona Daneze DKK 16.66 0.00
SDR SDR 151.94 +1.15
Ari(OZ 1) XAU 186191.31 -1,020.07
Argjend(OZ 1) XAG 1945.14 +10.23
Juani Kinez (onshore) CNY 15.55 +0.09
Juani Kinez (offshore) CNH 15.56 +0.10
Lira Turke TRY 16.21 +0.02