Mbyllet numerimi i votave te kandidateve ne Elbasan.

 

PS: 1. Taulant Balla 21591

2. Sajmir hasalla 11 515

3. Luan Duzha 6769

4. Besjan Ajazi 5374

5. Evis Kushi 4372

6. Desantila Tahiraj 4062

7. Florenc Spaho 2603

8. Klevis Xhoxhi 2531

PD. 1. Luciano Boci 11076

2. Dashnor Sula 7533

3. Lefter Geshtenja 5023

4. Gazmend Bardhi 39 99

5 . Eugen Isaj 3996

6. Zheni Gjergji 2221

7. Flutura Açka 1793

Kandidatet jane te renditur sipas numrit te votave te marre secili. Thyhet lista e PD ne Elbasan.

Kandidati Luciano Boci i cili renditej i 7 ne liste dhe nuk mori mandat, thyen heresin dhe merr mandatin. Sipas kodit zgjedhor nese nje kandidat thyen heresin rrezon kandidatin mashkull me me pak vota. Sipas ketyre votave bie Eugen Isaj.

Ne llogaritjet ende nuk jane perfshire 3 kuti por kjo nuk pritet te sjelle ndryshime te medha. Rezultat historik Taulant Balla. Renditet i pari ne vend (deri tani) me 21 591 vota.