Kylie Jenner është një nga vajzat më të reja në moshë që zotëron një pasuri të madhe dhe që njihet për jetën lukzose.

Ajo së fundmi ka blerë një vile super luksoze në Holmby Hills të Los Angelos.

Dikur këtë vilë e ka pasur këngëtarja e njohur Miley Cyrus,e  cila mbante kuajt e saj në një fermë.

Vila ka një sipërfaqe prej 1.788 metra katrorë, ku përshin një rezidencë luksoze me terren sportiv, pishinë, garazh për 12 automjete etj.

Miley e ka shituar pronën para dy vitesh për pesë milionë dollarë, ndërsa Kylie e ka blerë atë për 15 milion euro.

/Ora News.tv/