Nëse nuk ju kujtohet Rodrigo Alves, po iu a kujtojmë ne: Ai u bë shumë viral dhe i njohur për shkak se kishte ngjashmëri, ose më sakt kurohej që të dukej si kukulla Ken.

Tani që vitet kanë kaluar, ai është kthyer nga burrë në grua dhe për këtë iu deshën 75 operacione plastike, raporton e përditshmja “The Mirror”.

Ai nuk ka ndërruar vetëm gjini por edhe emër, sot njihet si Jessuca Alves.

java news