Shfaqja “Hakmarrja e Madhe”, dramatizuar mga Astrit Çerma (Artist i Merituar), sipas motiveve të romanit “Njeriu me Top” i autorit Dritëro Agolli. Regjia nga Xhella Bilali dhe Skenografia nga Fatbardh Marku. Aktorët në foto, nga e mjata në të djathtë: Hasan Mehja, Olimbi Bilali, Veronika Papa, Demir Hyskja (Artist i Popullit) dhe Ilir Borodani

 

burimi(arkivi digjital elbasan)