Banda Muzikore e Elbasanit, fotografi e padatuar

Nëse keni ndonjë të dhënë mbi vitin se kur është marrë kjo foto ose për personat në të, mund të na ndihmoni të plotësojmë informacionin. Ju faleminderit!

https://elbasaniad.org/banda-muzikore-e-elbasanit-fotograf…/

Banda Muzikore e Elbasanit, fotografi e padatuar 04/05/2020 | Arkivi, Fotografi | 0 | 1 Shikime Titulli: Banda Muzikore e Elbasanit, fotografi e padatuar Krijuesi: ADE Subjekti dhe fjalët kyçe: Elbasan, Fotografi, Banda Muzikore Botuesi: ADE Kontribuesi: ADE Data: 2020 burimi (arkivi digjital elbasan)