Kujtime për Hasan Çiften dhe fëmijët e tij. Shkrue nga Riza Çiftja ashtu sic i ka ndëgju nga të parët. -ripostim-

(Dhënë për ADE nga Z. Blendi Çiftja)

LEXONI KETU –>>> https://elbasaniad.org/kujtime-per-familjen-e-hasan-ciftes…/

burimi (arkivi digjital elbasan)