Numri i parë i revistës NORMALISTI, dalë në mars 1929. -online-

(Dhene nga Z. Arben Xhaja dhe digjitalizuar nga stafi i ADE)

Mund ta shfletoni ketu –>> https://elbasaniad.org/normalisti-viti-i-pare-mars-1929-nr…/

burimi (arkivi digjital elbasan)