Pamjet filmike për adhuruesit e natyrës kanë pushtuar në vitet e fundit internetin në veçanti platformat për video si Youtube.

Teknologjia e re si rezolucioni 4K, dronët dhe kamerat e avancuara, na e sjellin natyrën pranë. Por video të tilla nuk mungojnë as pamjet nga natyra e mrekullueshme dhe e larmishme shqiptare.

 

Por kjo video më poshtë është një prej më të realizuarave: