rilena Ara u përfol se kishte kohë në një lidhje dashurie me menaxherin e saj Popi Koka, dhe kjo gjë u konfirmua prej saj në postimet që bëri gjatë festës së madhe të ditëlindjes.

Në një prej postimeve u pa nëna e Arilenës që e puth në faqe Popin, duke treguar se kjo lidhje tashmë është bërë familjare.

ai.jpg