Megan Fox i ka dhënë fund martesës me Brian Austin Green.

Brian Austin Green ka konfirmuar se ai është ndarë me gruan e tij, Megan Fox pas 10 vjetësh martesë.

Ai zbuloi informacionin gjatë një intervistë ku ai gjithashtu tha se ai dhe aktorja e Transformuesve janë ndarë për disa muaj nga fundi i vitit 2019.

Brian Austin Green poashtu tha se shenjat e problemeve mes tyre së pari i erdhën në ëndërr … por më pas u bënë një realitet i trishtuar.

Brian thotë se ai filloi të ndjehej i shqetësuar rreth kohës së Halloween në 2019 ndërsa Megan ishte jashtë vendit për disa javë duke xhiruar një film. Ai thotë se kishte një ëndërr që ajo u kthye dhe ishte e distancuar dhe kështu ndodhi kur u kthye.

Ylli i Beverly Hills, 90210 shpjegoi se ndarja ndodhi pasi Fox u kthye nga puna në një film jashtë shtetit dhe nuk po vepronte si vetvetja.

“Ia dhashë disa javë, e kuptova, ajo ka dalë jashtë vendit, ajo ka jetuar me avion, ajo ka qenë duke xhiruar gjatë natës. Unë duhet t’i jap asaj ca kohë që të rimarrë pak vetën dhe të kthehet,” ai tha.

“Unë u trondita dhe u mërzita për këtë, por nuk mund të mërzitem për të dhe nuk u mërzita me të sepse ajo nuk kërkoi të ndjehej në atë mënyrë, nuk ishte një zgjedhje ajo e bëri, kjo është mënyra që ajo ndihej sinqerisht, “tha ai.

Çifti vendosi të ndajnë rrugët, pasi 33 vjeçarja Fox u kap reperin Machine Gun Kelly, i cili luan me të në filmin e ardhshëm Midnight In The Switchgrass.

Por Green ishte i shpejtë për të hedhur poshtë spekulimet.

“Megan dhe unë kemi biseduar për të. Ata janë miq në këtë pikë, “tha ai. “Unë nuk dua që njerëzit ta mendojnë atë ose ai është zuzar ose se unë kam qenë viktimë në asnjë mënyrë.”

Ai gjithashtu shtoi se çifti planifikon të “bëjë akoma pushimet familjare dhe pushimet si familje dhe me të vërtetë i bëjnë atë të fokus për fëmijët.”

Ata kanë tre fëmijë së bashku – Noeun, Bodhi dhe Journey – dhe së pari u takuan në 2004. Ata u martuan në vitin 2010 dhe megjithëse kishin një ndarje fillestare në 2015, ata u pajtuan pasi Fox mbeti shtatzënë me fëmijën e tretë të çiftit.

GAZETA EXPRESS