Sistemi në të gjitha pikat e kalimit kufitar të juglindjes me Maqedoninë e Veriut ra për disa orë këtë mëngjes, duke lënë në radhë dhjetëra mjete.

Nga ora 06:00, makinat kanë mbetur të bllokuara në doganën e Qafë Thanës për shkak të një defekti në sistemin e përpunimit të të dhënave të palës maqedonase. Fluksi më i lartë i mjeteve është në dalje nga territori yenë.

Pala maqedonase po punon manualisht prej mëngjesit dhe kjo procedurë ka krijuar vonesa dhe radhë në kufi, ndërsa tashmë puna ka nisur normalisht.

Top Channel