ATSH/ Kryeministri Edi Rama solli në vëmendje mbrëmjen e sotme një citat të Dostojevskit.

Duke cituar shkrimtarin e madh, Rama tha se “në ferr ka vend për të gjithë dhe nuk ia vlen të bëni një garë kaq të ashpër për të treguar se cili është më i poshtër se tjetri”.

“Rrini të qetë! Në ferr ka vend për të gjithë dhe nuk ia vlen të bëni një garë kaq të ashpër për të treguar se cili është më i poshtër se tjetri”, tha Rama, duke cituar Dostojevskin. /m.m//a.a/