Është e vërtetë, Josh Gad po ribashkon shoqërinë.

Kasti i trilogjisë “The Lord of the Rings” do të ribashkohet të dielën për “Reunited Apart”, seria miqësore e karantinës së Gad në “YouTube”.

Sipas një traileri që aktori i “Frozen” publikoi të mërkurën, ribashkimi special premton shfaqje nga Elijah Wood, Sean Astin, Dominic Monaghan, Billy Boyd, Orlando Bloom dhe po, madje edhe nga vetë magjistari i shkëlqyer, Ian McKellen.

Trilogjia “The Lord of the Rings”, u botua mes viteve 2001 dhe 2003./ /sara/atsh