ATSH-ANSA/ – “Basic Instinct” kthehet në kinema me një version të ndryshuar.

Në kuadër të 30-vjetorit të tij, filmi kult i vitit 1992 realizuar nga Paul Verhoeven dhe me protagonistë Michael Douglas dhe Sharon Stone, është digjitalizuar plotësisht.

Versioni i ri do të jetë së shpejti në sallat e kinemave në Francë, pasi firma franceze Studiocanal u kujdes për restaurimin, pasuar nga Australia, Zelanda e Re dhe SHBA-ja.

Gjatë kësaj kohe, dokumentari “Basic Instinct, Sex, Death & Stone” me intervista ekskluzive dhe anekdota me Verhoeven, Stone, Douglas.

Filmi do të jepet premierë në Ultra HD, Blu-Ray, DVD në vende të ndryshme europiane dhe në botë./ /ec/