ATSH/ Shkollat, kopshtet dhe çerdhja e Shijakut që u shkatërruan nga tërmeti i 26 nëntorit  janë kthyer në kantiere ndërtimi.

Bashkia e Shijakut bën të ditur se çdo ditë po punohet intensivisht që fëmijët dhe nxënësit të kenë mjedise të reja bashkëkohore, më shumë klasa, kënde sportive, laboratore. Të kenë shkollë, kopësht, çerdhe të re, të bukur, të sigurte.

Fëmijët tanë meritojnë më të mirën, për këtë vëmendja e Kryeministrit Rama, e Qeverisë dhe e Bashkisë së Shijakut është maksimale në plotësimin e nevojave dhe të drejtave të tyre për të pasur një arsim cilësor”, – tha bashkia.

Sipas saj, ku ka vullnet, ka zgjidhje, rindërtimi është një premtim i mbajtur.

/k.s/ /a.g/