Ujori
Në pjesën më të madhe, këta individë nuk mund të mashtrojnë zemrat e tyre megjithatë afati kohor i bllokimit mund të bëjë që kjo shenjë të ketë njohje të reja. Ata mund të tërhiqen nga njerëzit në rrjetet e tyre sociale dhe të gjejnë dicka interesante për të diskutuar.

Gaforrja
Gaforret e urrejnë të kenë probleme dhe keqkuptime dhe mundohen ti mbajnë larg konftrontimet dhe sfidat në marrëdhënien e tyre të dashurisë. Gjithashtu kjo i bën ata të ndihen të vetmuar apo të braktisur. Kështu për të menaxhuar vetminë dhe monotoninë ata mund të gjejnë ngushëllim tek të tjerët që mund të diskutojnë rreth problemeve në cift.

Shigjetari
Duke qenë një shenjë që i pëlqen shumë argëtimi Shigjetari mendon gjithnjë për nëj alternativë tjetër. Edhe pse mund të jenë të lumtur në marrëdhënien e tyre ata lodhen shpejt dhe do të kërkojnë patjetër shoqëri diku tjetër.

burimi (leximi.al)