ATSH-ANSA/ – Me pandeminë që ka pushtuar rutinën tonë të përditshme, YouTube ka prezantuar një funksion të ri për të ndihmuar përdoruesit të ruajnë zakonet e tyre dhe të shmangin shpenzimet e tepërta të kohës duke shikuar video në smartfonët e tyre duke i marrë orë të tëra gjumit.

Lajmi, i njoftuar nga kompania në një postim, në fakt na kujton se kur është koha për të shkuar në shtrat.

Ky funksion ju lejon të caktoni një kohë për të ndaluar shikimin e videove dhe të shkoni për të fjetur.

Për ta aktivizuar atë, thjesht shkoni te cilësimet, ku mund të zgjidhni që të njoftoheni për kohën e saktë që është zgjedhur ose të prisni derisa video të funksionojë vetë.

“Për shumë prej nesh mund të jetë veçanërisht e vështirë t’i përmbahemi rutinës sonë. Kjo është arsyeja pse është më e rëndësishme se kurrë që të vendosni kufij, të na ndihmoni të menaxhojmë se sa kohë ju kaloni në internet”, thuhet në shënim./ /ec/