Pas disa javësh izolim, kryeministri Edi Rama ditën e djeshme vendosi që këtë të shtunë deri në orën 11:00 qytete në të gjithë vendin të ishin vetëm të pensionistëve.

Ndërkohë Rama ka postuar edhe disa foto të veçanta nga rrugët e Tiranës ku shtohen pensionistët teksa ajrosen.

Ndërkohë ky orar tashmë ka përfunduar dhe të gjithë qytetarët do të jenë të detyruar që të qëndrojnë në banesat e tyre deri të hënën në orën 05:00 të mëngjesit.

Top Channel