Grimi sot është kthyer në një nga pikat më të forta të vajzave të cilat vazhdojnë vazhdimisht të krijojnë trende të reja.

Aq më tepër kur kemi të bëjmë me vajzat e njohura të estradës shqiptare.

Gjithnjë të kuruara deri në detaj, në të gjitha daljet televizive apo klipe, të famshmet janë të lidhura fort pas make up-it dhe të dukurit bukur.

Shumë pak prej tyre kanë guxuar të dalin në publik pa u grimuar.

Se cila ju pëlqen e gjeni në galeri.

Gazeta express