KALIFORNI, 24 qershor /ATSH-ANSA/- Lajm i ri për makinat që ofrojnë mundësinë e përdorimit të Android që me përditësimin e Google Maps krijon mundësinë e integrimit të muzikës së YouTube në Maps.

Kjo ju lejon të kontrolloni ose të zgjidhni më lehtë aplikacionin që dëshironi pa dalë nga Maps.

Kjo është në përputhje me politikën e Google që, duke hequr dorë nga Google Play Music, dhe po i drejton përdoruesit tek YouTube Music.

Siç sugjeron revista e specializuar ”Autoevolution”, për të konfiguruar YouTube Music si aplikacionin multimedial të parazgjedhur në Google Maps, duhet të shkoni te menu ku duhet të gjeni një opsion kushtuar këtij qëllimi.

ATSH