Një i burgosur që po tenton të arratiset, përballet me 3 pengesa. Në njërën dalje ndodhet një qen i egër, në një dalje tjetër është një bombë e cila do shpërthejë brenda 5 minutave dhe në daljen e fundit ndodhet një rojë i armatosur. Cilën dalje duhet të zgjedhë ai për t’u larguar?

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë. Ai duhet të zgjedhë daljen e mesit sepse bomba do 5 minuta të shpërthejë, dhe nuk është pengesë për të në ato momente.

burimi (lexo.al)