Camila Goodis, e cila trajnon Adele, është shprehur se pas stërvitjes dhe një diete të rreptë, Adele ka arritur të humbasë 45 kg dhe të arrijë peshën që ka dëshiruar.

“Ajo duket e mahnitshme! Ndryshoi stilin e jetës dhe dietën e saj,” tha Camila në emisionin e mëngjesit në Mbretërinë e Bashkuar Lorrene.

“Pamja fizike është si produkt i u punës së madhe që ajo ka bërë. Ka mbajtur një ditë të thjeshtë duke ngrënë shëndetshëm, ka pirë shumë lëngje jeshil dhe është marrë me shumë ushtrime fizike”, është shprehur Camila.

 “Unë shoh që Adele është bërë kthyer në trend këto ditë dhe njerëzit thonë se sa e mrekullueshme është ajo pasi humbi peshë. Po, ne kemi kaluar këtë. Pesha juaj nuk e përcakton bukurinë tuaj. Pamja juaj nuk përcakton bukurinë tuaj”, ëshë shprehur ajo.

Ora News