Ministri i Turizmit, Blendi Klosi i ftuar në Arena nga Dritan Hila, në RTV ORA, ka thënë se në krahasim me Serbinë dhe Greqinë, Shqipëria ka  avantazh këtë vit në turizëm.

Klosi: Ne kemi avantazh me Serbinë, pasi Serbia nuk ka det. Me Greqinë kemi dy avantazhe; E para është që Greqia është vend i Bashkimit Evropian, si strukturë e stërmadhe Evropiane do të lëvizë me rregulla shumë më strikte, në varësi se çfarë do të bëjnë vendet e tjera. Dhe së dyti, Greqia ka çmime shumë të larta.

Ora News