Aplikacioni kontravers TikTok po paralajmëron përdoruesit të kenë kujdes pasi një video me përmbajtje të rëndë po qarkullon prej së dielës.

Video tregon një burrë që vetëvritet para kameras. Ai e transmetoi momentin shokues drejtpërdrejt në Facebook. Por përdorues të ndryshëm po e shpërndajnë këtë video në aplikacionin TikTok.

Ekspertët e teknologjisë i bëjnë thirrje prindërve të tregojnë kudjes te fëmijët, të cilët mund të traumatizohen nëse e shohin videon, pasi aplikacioni TikTok duket se e ka të pamundur ta bllokojë njëherë e mirë videon e rëndë.

Ky aplikacion përdoret nga qindra-miliona njerëz në mbarë botën, një pjesë e madhe e të cilëve janë minorenë.

“Video nis me një burrë me flokë të gjata dhe mjekër. Hiqeni menjëherë nëse e shihni”, paralajmëron dikush.newsbomb