PALLOSHI: 100 PACIENTË TË VEGJËL NË DITË 

 

Jemi në kulmin e qarkullimit të virozave stinore, gripit dhe Covid-it, ndaj prej më shumë se dy javësh, ashtu si ne te gjithe vendin edhe ne Pediatrinë e Elbasanit ka fluks fëmijësh.

Shefia e Pediatrisë së Elbasanit, Dr.Irena Palloshi, tregon për Televizionin Skampa cilat janë simptomat më të shpeshta tek fëmijet, ndërsa jep edhe këshilla.

Kujdes duhet treguar me temperaturën e lartë, nëse ajo kalon mbi 39 gradë prindërit duhet t`i drejtohen qendrave shëndetësore, thotë nder te tjera Znj.Palloshi.

Edlira XHERRI