Ndonjëherë personazhet e famshëm duhet që të ndryshojnë emrat e tyre për të tingëlluar më bukur, apo edhe për të mos u ngatërruar me njerëzit e tjerë.

Shpeshherë, yjet përdorin pseudonimet që kanë patur në fëmijëri apo thjesht krijojnë një emër të ri që ju përshtatet më mirë.

Këtu keni disa prej të famshëmve që kanë ndryshuar emrin, dhe mund të jenë të paktë ata njerëz që dinë se si është emri i tyre i vërtetë.f

Top Channel