Në Internet sot gjen shumë teste. Këto nuk duhet të merren për keq, përkundrazi shumë shpesh ata mund të zbulojnë detaje të rëndësishme për personalitetin tonë dhe cilësitë tona karakteristike. Së pari zgjidhni fluturën që ju përshtatet më së miri, nga këto të treja. Pasi të bëni këtë, do të keni një përshkrim specifik për secilin element të zgjedhur.

Mesazhi i fluturës 1. Engjëjt tuaj ju kërkojnë të doni dhe pranoni veten po aq sa doni ata përreth jush. Gjithmonë bëni çmos t’i shikoni të tjerët në një mënyrë pozitive dhe t’i jepni vetes përfitimin e dyshimit. Eshtë koha për të rizbuluar ato gjëra që ju bëjnë të dukeni relevante dhe fantastike pasi të gjithë ju njohin. Ju jeni një qenie e dritës dhe jeni një dhuratë e shkëlqyer për të gjithë ata që ju njohin. Gjithmonë duhet të mbani mend se kush jeni.

Mesazhi i fluturës 2. Ndoshta diçka ju ka sjellë shumë stres dhe ju duhet kohë për të qenë me veten dhe për t’u çlodhur. Gjërat rezultojnë mirë, por nuk stresoheni shumë: gjeni gëzim në gjërat e vogla të jetës së përditshme dhe shijoni frytet e punës suaj, ju e meritoni: do të ndjeheni shumë të freskuar.

Mesazhi i fluturës 3. Diçka nuk shkon mirë për ju, duhet të jeni më të sigurt për atë që bëni, duhet të dini se energjia që lëviz në shpirtin tuaj është gjithmonë e fortë. Engjëjt janë këtu për t’ju kujtuar atë që bëni dhe ato që keni bërë gjithmonë në të kaluarën. Fati është prapa qoshes, thjesht duhet të kuptoni se ndonjëherë duhet të favorizoni kalimin e tij në jetën tuaj.

burimi (lexo.al)