ATSH- A. Fortuzi/-  116 vajza dhe djem u betuan në Bunavi si ushtarët më të rinj të Forcave të Armatosura të Shqipërisë.

Ministrja e Mbrojtjes ,Olta Xhaçka tha se sot në Bunavi u betuan 116 vajza dhe si ushtarët më të rinj të Forcave të Armatosura të Shqipërisë.djem

“Ripërtëritja e trupave është një cikël i zakonshëm në FA, por kësaj radhe dua t’i përgëzoj posaçërisht ushtarët e rinj për vullnetin dhe sakrificën e jashtëzakonshme në këto kohë pandemie”,- thekson Xhaçka.

“Stërvitja në Shkollën e Trupës nuk ishte aspak si herët e tjera dhe për këtë përgëzoj edhe instruktorët të cilëve iu desh të përshtateshin me kufizimet e COVID-19”,- tha Xhaçka.