Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë konfirmuar 14 raste të reja me koronavirus, nga të cilët 1 është personel mjekësor në Shkodër.

Shtatë raste të reja janë në Krujë dhe 5 në Tiranë. Ndërsa në total, deri tani janë konfirmuar me COVID-19, 562 persona.

/Ora News.tv/