ROME, ITALY - APRIL 1: Italian army doctors work in the intensive care at Celio Military Polyclinic Hospital (Policlinico Militare Celio), spoke of COVID 1 Spallanzani Hospital, during the Coronavirus emergency, on April 1, 2020 in Rome, Italy. The Italian government continues to enforce the nationwide lockdown measures to control the spread of COVID-19. (Photo by Antonio Masiello/Getty Images)

Italia ka publikuar bilancin e 24 orëve të fundit sa i përket të prekurve me Koronavirus. Numri i viktimave ka shkuar në 22745, që do të thotë janë 575 viktima në 24 orët e fundit.

Rastet të reja janë 3493 duke e çuar në 106962 numrin total të rasteve aktive. Numri i të shëruarave ka shkuar në 42727 dhe 2812 janë në gjendje kritike.

Ndërsa numri i të vdekurve në të gjithë botën ka shkuar në 150601.

Top Channel