/ATSH/ Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës konfirmoi 14 fluturime për ditën e dielë, 29 nëntor 2020.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës (TIA) u bën thirrje pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës, ndërkohë që thekson se maskat janë të detyrueshme.

Po ashtu, TIA njofton se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit e BE-së dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhëtimit, sipas vendeve pritëse.

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Dielë janë:

Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Mulhouse dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim
Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Berlin dhe kthim
Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim
Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim
Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim