Kryefaqja Kulturë Aktori italian Gabriel Garko, pranon publikisht se eshte gey

Aktori italian Gabriel Garko, pranon publikisht se eshte gey

165
0

Ditën e premte Gabriel Garko tregoi publikisht se është  gay para miliona shikuesve në “Big Brother Vip”.

Aktori gjatë momentin që zbuloi këtë gjë qau dhe ishte një moment tepër emocional për të.

Ndërkohë Selvaggia Lucarelli, ka treguar sipas burimeve pranë saj se Garko ka marrë një pagesë të majme për të rrëfyer seksualitetin e tij.

Garko dëshironte të ndihej i lirë, por ai e bëri këtë gjë, sipas burimeve të mia, për 30,000 € për rrëfimin në Big Brother dhe 30,000 € për daljen e tij në emisionin “Verissimo” . Sa e vërtetë mund të jetë? Nuk e di”– thotë ajo.

Aktori gjithashtu deklaroi se historia e tij me aktoren Adua Del Vesco, me të cilën ka pasur një fejesë nga viti 2015 deri në 2018 nuk ishte e vërtetë dhe se ata ishin thjesht miq të mirë.

Tags