Pavarësisht situatës së shkaktuar nga Covid 19, që sot është çështja kryesore në të gjithë botën, nuk janë ndërprerë investimet dhe shërbimet ndaj qytetarëve në të gjithë vendin. Disa kantiere vazhdojnë punë në Bashkinë e Elbasanit.

Kryetari i bashkise nepermjet nje statusi ne facebook njofton se:

?Në Njësinë #Shirgjan vazhdon puna për përfundimin në kohë të një vepre të rëndësishme infrastrukturore për banorët e asaj zone, atë të Unazës Bujqësore të Elbasanit. ??

? asfaltim i plotë
? rrjet i ri i kanalizimeve
??‍♀️? trotuare me standarde
? ndriçim

#RilindjaRurale ??☀️