Po bie bora e parë në vendin tonë dhe kështu dimri ka trokitur sot ‘zyrtarisht’.

Ulja e temperatureve ka shënuar edhe redhjet e para të dëborës në zonat e larta malore.

 

Bëhet me dije se janë zbardhur nga dëbora Kukësi, Hasi dhe Tropoja. Reshjet kanë përfshirë edhe fshatrat e zonës së Shishtavecit.

Mësohet se akset rrugore nacionale janë të qarkullueshme normalisht në të gjithë Qarkun Kukës.newsbomb