Mbrëmjen e sotme në qytetin e Elbasanit kanë rrezikuar jetën e tyre 2 turistë.  Ata kishim tentuar te kalonin ne anen tjeter të përroit, por perkeqesimi i motit solli ujera te rrembyer dhe per pasoje turistet u bllokuan ne mes te shtratit ne nje “ishull dheu”.

Fatmirësisht nderhyrja e menjëhershme e ekipit zjarrfikes arriti te shpetonte dy personat qe rrezikonin mbytjen.