Një vajzë ka pranuar se i dashuri e kishte braktisur pasi sipas tij ajo nuk ishte mjaftueshëm e bukur , ndërsa tashmë ajo është një modele e suksesshme.
Përdoruesja e TikTok-ut e njohur me nofkën @kim.decker, tregoi sesi tani po punon si modele dhe duket krejt ndryshe në krahasim me para disa viteve.
Në videon e publikuar që ka marrë mbi 100 mijë shikime, ajo tregon fotografitë para dhe pas.

Ajo ka shkruar: Unë: pra, dëshiron të ndahesh sepse nuk jam mjaftueshëm tërheqëse. Ai: Nuk je mjaftueshëm e bukur.

Top Channel