Ergita Liço, 14-vjeçarja që u denoncua si e zhdukur nga familjarët e saj më në fund është gjendur nga babai i saj.

Adoleshentja nga Vlora kishte tre ditë që ishte zhdukur, teksa ishte parë në Vlorë dhe Lushnjë. I ati e kishte kërkuar fillimisht në Berat, më pas e ka gjetur në një banesë të vjetër në Fushë-Krujë.

shtepiaa.jpg

Ajo po kthehet në Vlorë së bashku me babain e saj, Miklovan Liço. Ende nuk dihet se me kë ka udhëtuar deri në Fushë-Krujë Ergita Liço.

Ditën e sotme babai i adoleshentes tha se vajza ka bërë një telefonatë të dyshimtë me një djalë që quhet Silvi, por nuk di detaje të tjera për zhdukjen e saj.