Biznesmeni Petrit Ago, i njohur si investitor në industrinë e qumështit dhe produkteve të bulmetit, ka fituar betejën me COVID-in dhe ka një falënderim.

Ai shkruan se i është përjetë mirënjohës mjekut Tritan Kalo që i ka qëndruar pranë gjatë kësaj periudhe të vështirë.

 

“Falë jush, unë kam filluar një jetë të dytë”, shkruan Ago, ish-drejtor i përgjithshëm i doganave.

sdfgsdg4555hjj.jpg