Një 18-vjeçar nga Elbasani është arrestuar, pasi përndoqi dhe dhunoi një vajzë të mitur 14-vjeçe. I arrestuari është L.H.

Ndërkohë që i ati i vajzës së bashku me dy persona të tjerë janë hakmarrë ndaj 18-vjeçarit duke e dhunuar dhe marrë peng për disa orë duke e futur në një makinë.

I ati i vajzës A.K.49 vjeç është arrestuar, ndërsa në kërkim janë dy bashkëpunëtorët e tij, G. Sh. 46 vjeç dhe O. Kushi 20 vjeç, banues në Elbasan.