Donald Trump Jr, djali i madh i presidentit në detyrë të SHBA, Donald Trump, është infektuar me koronavirus.

Ai i është karantinuar në shtëpi dhe momentalisht nuk ka asnjë simptomë. Donald Trump Jr është i dyti nga fëmijët e presidentit që infektohet nga COVID-19, pasi edhe Baron Trump u diagnostikua pozitiv muajin e kaluar.

Don Jr, luajti një rol të madh në fushatën e presidentit Trump, ndërsa ka patur spekulime se ai është i interesuar të kandidojë për “Shtëpinë e Bardhë” në zgjedhjet e ardhshme.