Edhe pse në moshën 50 vjeç, Jennifer Lopez shquhet për format e saj trupore dhe për energjinë që ka.

Ajo i nënshtrojet një stërvitje të fortë ditore për të mbajtur linjat e saj perfekte dhe këtë gjë na i tregon më së miri një video e publikuar nga partneri i saj Alex Rodrigues.

Në këtë video shihet Lopez, Alex dhe vajzat e tij duke bërë një stërvitje intesive në ambjentet e shtëpisë së tyre.

Të gjithë vëmendjen normalisht që e ka marrë këngëtarja, e cila vazhdon të ketë forma trupore që i ka zili çdo femër.

Ora News