Për ti rikthyer ngjyrat dhe ritmet e munguara qytetit Këshilli Rinor në bashkëpunim me Bashkinë Elbasan organizuan një aktivitet me bicikleta.

Shumë të vegjël iu bashkuan aktivitetit nën kujdesin e të rinjve.

“🚲 Beginner Ride 🎈

Megjithëse koha na prishi planet🌦 të rinjtë e Këshillit Rinor Elbasan do të vazhdojnë me nismën për ti mësuar çamarrokëve të vegjël pedalimin. 🏁🚴🏼‍♂️

#keshillirinorelbasan”-shkruhet ne facebookun e Keshillit Rinor Elbasan.