Kru i Bashkisë  Cerrik, Andis Salla vijon punën dhe qëndrimin pranë njerzve që kanë vërtetë nevojë. Së fundmi ai u gjend në Sulovë dhe takoi fermeret e zonës, i cili i pyeti pët problematikat që ata hasin çdo ditë.  Zona e Sulovës mbahet për prodhime të mira bujqësore por fermeret kanë nevojë edhe për mbështetje, për këtë arsye  gjatë takimit kryetari i Bashkisë së Cerrikut Salla, ka zhvilluar nje takimi, me njerezit punetore  i’u ka garantuar fermereve, se mbeshtetja e Bashkise nuk do ti mungoje per asnje moment dhe të gjitha shqetesimet e tyre lidhur me prodhimet bujqesore do te adresohen.  Ndër të tjera fermerët e zonës ngritën efhe problemin e  skemës e mbeshtetjes se tyre nga qeveria shqiptare, permes AZHBR-se dhe Skemes se Granteve IPARD.

Elbasaninews.al