Evis Kushi ka qenë në takim me banorët e Rajonit Nr. 1 Elbasan ku është diskutuar rreth shqetësimeve dhe nevojave kryesore që kanë në komunitetin ku jetojnë.

“I dëgjova me shumë vëmendje dhe me ndjeshmëri maksimale banorët e Rajonit Nr. 1 #Elbasan rreth shqetësimeve dhe nevojave kryesore që kanë në komunitetin ku jetojnë.

Përgjatë këtij #mandati qeverisës të Partisë Socialiste janë hedhur shumë hapa të rëndësishëm në drejtim të thjeshtimit të shërbimeve publike nëpërmjet reformës së derregullimit dhe revolucionit #digjital, për të cilat na duhet të punojmë akoma më shumë në mandatin e 3-të të PS 🌹.

#Rajoni1 #PSElbasan🌹

#EGjithëVëmendjaPërQytetarët

#PërElbasaninQëDuam

#PërShqipërinëQëDuam 🇦🇱” – shkruan Kushi.