Deputetja e Partisë Socialiste Evis Kushi ka zhvilluar një takim me Forumin e Gruas  Socialiste në Rajonin nr. 4 ku diskutuan mbi nevojën e një organizimi sa më efiçient para zgjedhjeve të 25 Prillit.

Jam me të vërtetë #krenare për përkushtimin që ka secila prej grave e vajzave socialiste në Rajonin Nr. 4 #Elbasan. Të palodhura në asnjë moment dhe gjithmonë pranë shqetësimeve dhe nevojave të qytetarëve.👍

Me disa prej tyre zhvillova një #bashkëbisedim rreth sfidave aktuale në rajonin që përfaqësojnë dhe diskutuam gjithashtu mbi nevojën e një organizimi sa më efiçient para zgjedhjeve të 25 Prillit.

#FGS #Rajoni4 #PSElbasan🌹

#EGjithëVëmendjaTekQytetarët

#PërElbasaninQëDuam

#PërShqipërinëQëDuam 🇦🇱