Epidemiologu i njohur Memo Boçi, specialist që luftoi HIV/AIDS në Shqipëri, nuk jeton më.

Doktor Boçi ka mbyllur sytë përgjithmonë dje, ndërsa reagimet e miqve dhe kolegëve kanë qenë të shumta.

Vijon…

Newsbomb