Një plak i vetmuar jetonte në shtëpinë e tij në periferinë e një qyteti. Ai nuk largoheshe kurrë nga shtëpia për një kohë të gjatë. Një ditë të premten në mëngjes, postieri shkon dhe troket tek dera e shtëpisë së të moshuarit dhe ai nuk përgjigjet. Kur shikon në dritare ai e pa atë të mbytyr mes gjakut.

Kur polici arriti, gjeti gazetën e së martës, 2 shishe qumësht të ngrohtë dhe 1 shishe qumësht të ftohtë.

Të nesërmen, vrasësi u arrestua. Si e zbuloi policia kaq shpejt se kush ishte?

Përgjigjia

Ishte padyshim postieri. Ai e dinte që askush në këtë shtëpi nuk do të lexonte një gazetë të Mërkurën ose të enjten.

/Ora News.tv/