Konfirmohet me koronavirus një studente në Elbasan.

Burimet kanë njoftuar se studentja e moshës 22-vjeç është nga Lushnja dhe kishte ardhur në Elbasan për sezonin e provimeve.

Sipas autoriteteve 22 vjeçarja është studente në Universitetin Aleksandër Xhuvani dhe mësohet se ajo është vetkarantinuar në banesën e saj.

Dyshohet se studentja është infektuar në qytetin e Elbasanit por ende nuk dihet nëse ajo ka qenë në kontakt me persona të infektuar, citon abc news