Një mjek tjetër është prekur nga COVID-i. Mjeku nga Puka është prekur para një jave dhe ndodhet në gjendje të rëndë në QSUT. 170 persona nga bluzat e bardha janë prekur nga COVID-19 në të gjithë vendin, ku gjysma prej tyre janë shëruar.

Kujtojmë se më datë 30 qershor, ndërroi jetë personi i parë nga radhët e bluzave të bardha i prekur me COVID-19, meku i Hematologjisë, Arjan Pushi.